REPARTIMENT ECOLÒGIC

Mitjançant la línia de serveis de Repartiment Ecològic, hem desenvolupat dos projectes adherits al programa Treball i Formació. Amb la finalitat d’afavorir la contractació de joves migrats sols, hem desenvolupat dues línies d’activitat, una d’elles a la ciutat de Lleida i l’altra al municipi de Tremp.

Servei de repartiment de petit format

La primera activitat, realitzada a la ciutat de Lleida, es centra  principalment en donar un suport en el repartiment de paqueteria de petit format a empreses de missatgeria. Un servei d’entregues i recollides respectuós amb el medi ambient que es realitza caminant o amb vehicle elèctric i que connecta a les empreses, comerços i particulars amb l’empresa de missatgeria.

Quines són les tasques concretes del projecte?

  • Entregues de paqueteria de petit format
  • Recollides de paqueteria de petit format
  • Entregues de sobres i documents.

Servei de repartiment de compres a domicili

“La teva compra a casa” és un projecte desenvolupat al municipi de Tremp que té com a finalitat oferir un servei de repartiment a domicili al comerç local i fomentar-ne el seu ús entre els clients i clientes de les diferents botigues.

Des de Troca apostem per un servei de proximitat i respectuós amb el medi ambient i es per això que connectem als comerços i les persones realitzant el servei de repartiment amb vehicles elèctrics. Un operari es desplaça a les botigues, recull les comandes i les entrega en l’horari establert als seus clients.

Quines són les tasques concretes del projecte?

  • Recollida de comandes a les botigues del municipi
  • Entrega de comandes a particulars
Projecte Finançat: