EL TEU OLI ENS FA MOURE

A Troca som una empresa de caire social que vetllem per millorar l’ocupabilitat de persones del territori que es troben en situació de vulnerabilitat. És per aquest motiu que la nostra tasca, no només passa per la prestació i oferta de serveis, sinó que desenvolupem projectes per tal de generar nous llocs de treball dins del territori.

El teu oli ens fa moure és un projecte social, adherit dins la línia de servei Gestió de Residus, que té com a objectiu una doble finalitat:

  • Generar una oportunitat laboral a la comarca per a un jove en situació de vulnerabilitat social del territori.
  • Conscienciar a la població de la importància del reciclatge d’aquest residu i fomentar-ne la recollida mitjançant un servei porta a porta a domicilis, bars i restaurants.

Quines són les tasques principals del projecte?

  • Visites informatives a establiments de restauració i xerrades informatives i de conscienciació social a escoles, llars, residències, associacions, etc.
  • Distribució d’embuts a domicilis i punts fixes de recollida dels municipis.
  • Establiment de rutes i organització del servei.
  • Servei de recollida porta a porta i recompte setmanal , mensual i registre de les dades de reciclatge
  • Servei de buidatge del residu a la deixalleria comarcal.

REUTILITZACIÓ DE LA DEIXALLERIA COMARCAL

Es desenvolupen tasques com a operari/a-dinamitzador/a del servei de reutilització de residus de la deixalleria comarcal, gestionada des del Consell Comarcal del Pallars Jussà, a Tremp.

Aquesta figura s’encarrega de fer la valoració dels petits electrodomèstics que rep la deixalleria i veure si es poden reparar. En cas que es pugui, en fa la reparació. Alhora, gestiona el servei de venda o donació d’aquests. També s’encarrega de fer recollida a domicilis i oficines de petits aparells en desús i de piles, tòners o cartutxos d’impressora.

   

RECICLATGE D’OLI USAT

Un jove fa la prestació del servei  de suport en una deixalleria de Lleida, la qual s’encarrega del reciclatge de l’oli usat que Troca recull en altres poblacions de la província.

Aquesta persona també s’encarrega de la neteja de l’espai i de donar suport en altres departaments de reciclatge.

 

Projecte Finançat: