QUÈ ÉS TREBALL I FORMACIÓ?

El programa Treball i Formació té com a objectiu afavorir la contractació de persones en situació d’atur, a través del suport a entitats perquè duguin a terme accions d’experiència laboral, de formació, de coordinació i de suport tècnic.

Aquest Programa doncs es concreta en accions ocupacionals destinades a dur a terme projectes de millora de l’ocupabilitat de les persones treballadores, especialment les que tenen més dificultats d’accés al mercat laboral, per mitjà d’accions d’experiència laboral i de formació; i, si s’escau, accions de coordinació i suport.

Quines línies d’actuació desenvolupem?

  • LÍNIA JOVES: Per afavorir l’ocupabilitat de persones joves entre 17 i 21 anys que tinguin la condició de tutelats i extutelats per l’Administració de la Generalitat de Catalunya. Les contractacions tenen una durada de 12 mesos.

PROJECTES 2020- 2021

Des de Troca hem desenvolupat projectes dins de les àrees de Manteniment ForestalGestió de Residus i Repartiment Ecològic donant una oportunitat laboral a un total de 5 joves migrats sols. Els projectes s’han desenvolupat a les comarques del Segrià, la Noguera i el Pallars Jussà.

TREBALL I FORMACIÓ 2021 – Coneix l’experiència dels joves!


Projecte Finançat:

El SOC subvenciona els contractes de treball, les accions formatives a realitzar de forma obligatòria durant el contracte i dins de l’horari laboral i, si escau, les accions de coordinació i suport tècnic (personal propi o de nova contractació)