QUÈ ÉS TREBALL I FORMACIÓ?

El programa Treball i Formació té com a objectiu afavorir la contractació de persones en situació d’atur, a través del suport a entitats perquè duguin a terme accions d’experiència laboral, de formació, de coordinació i de suport tècnic.

Aquest Programa doncs es concreta en accions ocupacionals destinades a dur a terme projectes de millora de l’ocupabilitat de les persones treballadores, especialment les que tenen més dificultats d’accés al mercat laboral, per mitjà d’accions d’experiència laboral i de formació; i, si s’escau, accions de coordinació i suport.

Quines línies d’actuació desenvolupem?

  • LÍNIA JOVES: Per afavorir l’ocupabilitat de persones joves entre 17 i 21 anys que tinguin la condició de tutelats i extutelats per l’Administració de la Generalitat de Catalunya. Les contractacions tenen una durada de 12 mesos.

PROJECTES

Des de Troca hem desenvolupat projectes dins de les àrees de Manteniment ForestalGestió de Residus i Repartiment Ecològic donant una oportunitat laboral a un total de 5 joves migrats sols. Els projectes s’han desenvolupat a les comarques del Segrià, la Noguera i el Pallars Jussà.

TREBALL I FORMACIÓ 2021 – Coneix l’experiència dels joves!


Projecte Finançat:

El SOC subvenciona els contractes de treball, les accions formatives a realitzar de forma obligatòria durant el contracte i dins de l’horari laboral i, si escau, les accions de coordinació i suport tècnic (personal propi o de nova contractació)