Troca i l’Ajuntament de Lleida realitzen una trobada per promoure millores en el projecte de dinamització dels centres sènior

L’equip de dinamització de Troca Empresa d’Inserció, exposa les seves valoracions i propostes de millora a l’Ajuntament i la taula d’Acció Social.

 

El projecte de reobertura de sis centres sènior de la ciutat de Lleida que va iniciar-se l’últim trimestre del 2021, i que tenia com a objectiu donar cobertura d’espai i activitats de lleure a la gent de la tercera edat, ha arribat a la seva fase final. Durant aquests mesos, Troca Empresa d’Inserció ha estat gestionant la dinamització dels espais i activitats dels barris de Mariola, Santa Teresina, Pardinyes, Secà, Cappont i Bordeta i ha pogut conèixer la realitat del sector i realitzar un anàlisis del projecte barri per barri.

El passat divendres 06 de maig, l’equip de dinamització, juntament amb la taula d’acció social i l’Ajuntament de Lleida, van realitzar una trobada amb la finalitat de parlar sobre l’evolució del projecte, reconèixer les fortaleses i debilitats i promoure accions de millora per a la seva continuïtat dins de la ciutat.

En la reunió, es van compartir diferents propostes d’idees que seran valorades per implementar-se en les següents fases d’execució.